Tabere de vara in Londra

Tabere de vara in LondraAbbaye de westminster Big Ben London

Tabere de vara in Londra prin Mirunette

Tabere de vara in Londra – facilitati de cea mai inalta calitate si sunt situate in unele dintre cele mai exclusiviste zone ale orasului. Cazarea, mesele, modalitatea de predare, precum si facilitati de ultima generatie fac din campusurile educationale ale Londrei mediul ideal de dezvoltare personala.
Londra este capitala Marii Britanii si unul din cele mai vizitate orase din lume. Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele. De asemenea, merita sa facem o calatorie cu celebrul metrou londonez (Underground) sau o mini-croaziera pe Tamisa.
Londra, stim cu totii, este capitala Regatului Unit al Marii Britanii, si, de asemenea, unul dintre cele mai cosmopolite orase. Amestec de vechi si modern, strazi animate, diversitatea culturale, toate acestea fac din Londra o destinatie unica in lume, motiv pentru care poti alege din ofertele de tabere de vara in Londra.
Parcuri, palate, muzee, catedrale, centre comerciale, precum si peisajul arhitectural mereu in schimbare dau farmec Londrei.

1. Tabara de grup Limba Engleza – Haileybury College, Londra, Anglia

Haileybury College, fondat de Royal Charter, este una dintre renumitele scoli independente ale Marii Britanii. O mare parte a cladirilor colegiului au fost construite de arhitectul William Wilkins, nimeni altul decatarhitectul National Gallery din Londra. Scoala detine facilitati sportive moderne excelente: piscina incalzita moderna, sala de sport mare, 8 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de joaca si zona naturala de padure si pajisti intinse.

Haileybury College Londra

In timpul verii, Haileybury College gazduieste copii din peste 20 tari pe durata celor 5 saptamani de desfasurare a taberei de vara. Gratie mixului impresionant de nationalitati si a participarii numeroase a copiilor intreaga lume, vei avea ocazia sa experimentezi viata de elev intr-un boarding school traditional si sa descoperi culturi noi! Tabara de vara la Londra – Haileybury College este alegerea ideala pentru elevii care doresc sa experimenteze sistemul de invatamant britanic!

Colegiul este localizat la marginea orasului Hertford, la doar 2 mile de acesta, si la numai 25 mile de centrul Londrei. Istoria oraselului Hertford poate fi aflata vizitand Muzeul Hertford, Georgian Shire Hall si Quaker Meeting House, cea mai veche din lume, precum si castelul Hertford, unde regina Elizabeth I si-a petrecut o mare parte a copilariei sale.

Inscrie-te intr-o tabara internationala in Anglia in cadrul unei scoli de vara de limba engleza de elita!

Detalii pe site – Click aici

2. Tabara de grup limba Engleza – University College of London, Anglia

University College of London (UCL) este clasata in top 5 Universitati din Marea Britanie si in top 25 cele mai bune Universitati din lume. Este localizata chiar in centrul Londrei, in Bloomsbury – o zona rezidentiala moderna si vazuta foarte bine de catre londonezi.

University College of London

La University College of London, in timpul verii, se organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de vizite si activitati, la care participa studenti internationali din peste 45 de tari!

Cazarea se realizeaza in resedintele UCL, iar cursurile de limba engleza se desfasoara la Universitate. Organizatorii folosesc avantajul locatiei ultracentrale alegand imensele parcuri ca loc de desfasurare a activitatilor sportive (Hyde Park, Regent Park) si zonele turistice pentru iesiri zilnice in oras (Covent Garden,Trafalgar Square, Oxford Street etc).

Londra este unul dintre cele mai frumoase si importante orase ale lumii, stabilind tendintele in educatie, arta, design, arhitectura, tehnologie si moda. Trebuie sa vizitezi Londra cel putin o data in viata!

Tabara de vara la University College of London, Anglia, este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-una dintre cele mai bune Universitati din lume si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!

Detalii pe site – Click aici

3. Tabara de grup limba Engleza – Queen Mary University, Londra, Anglia

Queen Mary University are o traditie de peste 100 de ani si este una dintre cele mai importante institutii de invatamant superior si cercetare din Londra. Universitatea este localizata in zona de est moderna si creativa a Londrei, cu acces catre toate atractiile turistice ale orasului.

Queen Mary University, Londra

Cazarea se realizeaza in campusul Universitatii Queen Mary, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu un spatiu comun (living si bucatarie). Salile de cursuri sunt moderne, iar activitatile recreative si sportive se desfasoara in parcurile locale si in sala de sport.

Programul cuprinde vizite la obiectivele turistice principale din Londra, dar si 2 excursii in Oxford, Canterbury, Cambridge sau Brighton.

Zona de Est a Londrei a devenit din ce in ce mai populara, avand numeroase galerii de arta, boutique-uri, cafenele, restaurante, hoteluri, in special in zonele Brick Lane si Shoreditch.

Tabara de engleza in Londra – Universitatea Queen Mary, este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-o Universitate prestigioasa din Londra si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!

Detalii pe site – Click aici

4. Tabara de grup limba Engleza – 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff

Programul „3 Capitale” reprezinta un tur academic unic al Regatului Unit, ce include cele mai frumoase locuri din Anglia, Scotia si Tara Galilor. Vei  vizita cele 3 capitale fascinante Londra, Edinburgh si Cardiff, dar si orasul istoric York – capitala Britaniei romane, regiunea pitoreasca Lake District – sursa de inspiratie a poetilor din sec. XIX si ruinele Stonehenge – unul dintre  cele mai misterioase monumente preistorice din lume. Tabara de limba engleza „3 Capitale” este optiunea perfecta daca iti place sa calatoresti si vrei sa descoperi Marea Britanie!

Goldsmiths College, Londra

Programul taberei de limba engleza incepe in Londra, un oras incarcat de istorie si cultura, cu o multitudine de obiective turistice memorabile. Vei sta la Colegiul Goldsmiths, absolvit si de catre Printesa Beatrice de York in anul 2011 si localizat in apropierea faimosului Parc Greenwich. A II-a capitala, Edinburgh, declarat de UNESCO primul oras al literaturii, este recunoscut si pentru uimitoarele festivaluri la care participa 25.000 artisti din 70 tari si peste 4 milioane de iubitori de arta. A III-a capitala, Cardiff, este cel mai important oras din Tara Galilor, locul unde legendele se imbina atragator cu modernismul!

Scoala organizatoare a fost desemnata „centru de excelenta” in publicatia de specialitate EL Gazette si se situeaza in top cele mai bune 10 scoli de vara de limba engleza, in urma inspectiei British Council!

Tabara de engleza in Anglia „3 Capitale” este cea mai frumoasa prezentare a Angliei, Scotiei si Tarii Galilor! Te asteapta cursuri interactive de limba engleza, numeroase excursii si multa distractie!

Tabere engleza in Anglia. Programele pe care le gasiti in oferta de tabere de vara in Londra (de grup) sunt dedicate copiilor si tinerilor ce necesita o supraveghere atenta. Profesorul insotitor, vorbitor de limba engleza, asigura atat legatura cu parintii, cat si cu staff-ul local, urmareste buna dispozitie a copiilor si integrarea acestora intr-un mediu nou, multinational si de o mare diversitate culturala.

Detalii despre tabara gasiti pe site – Click aici