Tabara Royal Holloway Londra, Anglia 15 Iul -22 Iul 2018 (3)

Tabara Royal Holloway Londra, AngliaTabara Royal Holloway Londra, Anglia

Hello, dearest parents! Avem vesti din tabara Royal Holloway Londra, Anglia 2018! Copiii se simt minunat! Sunt aici copii de aceeasi varsta din Thailanda, Turcia, Rusia, Spania, Italia.

A treia zi de tabara am petrecut-o integral in Londra. Dupa micul dejun am plecat la ora 9.00  sa vizitam cateva din atractiile Londrei!

Ajungand pe malul Tamisei am fost putin dezamagiti de imposibilitatea de a admira marele Big Ben , care nu mai era… Nici urma de Big Ben cum reiese si din fotografiile noastre. Acesta va fi in renovare pana in 2021.

Am admirat insa Houses of Parlament si statuia lui Winston Churchill! Am plecat apoi spre Buckingham Palace si am trecut pe langa 10 Downing Street , cunoscuta resedinta a prim-ministrului Theresa May.

Am privit cu incantare spectacolul oferit de cavalerii Garzii Reginei si apoi ne-am bucurat de privelistea oferita de Parcul James,  spre palat. Am strabatut Piccadilly Circus, Trafalgar Square si Leicester Square si apoi am avut timp liber 2 ore pentru shopping. Insuficient…

Dupa cina copii au ales unii sa vizioneze un film iar altii au jucat fotbal.

A 4-a zi din tabara Royal Holloway am petrecut-o in mare parte in salile de clasa, deoarece am avut cursuri de limba engleza atat dimineata, cat si dupa-amiaza. Seara ne-am distrat la Disco Night organizatata in campus!

Va uram, cu mult dor, noapte buna!

Mariana C – group leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Royal Holloway, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!