Descoperă magia unei vacante de neuitat: Tabara din Miami

Tabara din Miami -Mirunette EducationMirunette Education

Vara aceasta, poti avea o vacanta de neuitat! Tabara din Miami este locul perfect pentru a socializa cu alti adolescenti din intreaga lume, a descoperi cultura locala din SUA si a te bucura de soare. Cu activitati variate, staff experimentat si un mediu international si prietenos, tabara din Miami ofera o experienta unica pentru adolescentii dornici de a face lucruri noi. Afla cum poti lua parte la cel mai cool program de vara din SUA in articolul de mai jos.

Magia unui sejur de vara pe plajele din Florida.

Nu exista nimic mai minunat decat un sejur de vara in care sa te bucuri de soare, plaja si distractie. Tabara din Miami este locul perfect pentru a trai o astfel de experienta. Participantii vor avea ocazia sa ia parte la diverse activitati, cum ar fi: dans, sport si multe altele. De asemenea, vor avea posibilitatea sa viziteze si sa descopere Miami si imprejurimile.

Ce te asteapta in Tabara din Miami?

Tabara de vara din Miami este un loc minunat pentru cei care iubesc marea si oceanul. Participantii vor avea ocazia sa invete lucruri noi, sa cunoasca alte culturi si sa isi faca prieteni noi.

Programul taberei include plimbari pe plaja, inot, jocuri si activitati creative. De asemenea, copiii vor avea ocazia sa viziteze atractii locale precum NASA Kennedy Space Centre, Everglades Gator Park, sau Miami South Beach. Tabara de vara din Miami este un loc perfect pentru adolescentii care isi doresc o vacanta memorabila si distractiva!

Activitati de vara – competitii, excursii si limba engleza!

O vara de neuitat in Miami inseamna o tabara plina de activitati, excursii, cazare la un hotel de 4* si interactiune in limba engleza cu profesori nativi.

Participantii vor fi cazati la Embassy Suites by Hilton Fort Lauderdale, un hotel ce ofera conditii excelente. Orele de limba engleza le vor face intr-un campus modern, situat chiar in centrul resortului Fort Lauderdale, aproape de Las Olas Boulevard, cea mai potrivita zona pentru entertainment si shopping.

Participantii vor explora timp de o zi intreaga locuri precum NASA Kennedy Space Centre, Miami Tour & Bayside & Hard Rock Cafe. Totodata, vor avea parte si de sase excursii de o jumatate de zi in locuri precum: Everglades Gator Park, Miami South Beach, Sawgrass Mills Outlet, Fort Lauderdale Beach, Boca Raton & Red Reef Park, Canals Cruise & Las Olas, Miami Wynwood and Design District, sau un baseball game alaturi de Florida Marlins, echipa locala.

Cand va avea loc Tabara din Miami?

Tabara va avea loc intre 23 iulie – 5 august 2023. Varsta participantilor trebuie sa se incadreze intre 13 si 18 ani.

Cum ma inscriu in Tabara din Miami?

Simplu! Citesti toate detaliile AICI si completezi formularul de inscriere AICI.

Grabeste-te! Mai sunt doar 3 locuri disponibile.