Tabara Irlanda – Dublin City University (2)

Buna!!

Am vizitat deja Dublin-ul, este un oras superb! Copiilor le-a placut atat de mult incat ne intreaba mereu cand mai mergem.

Asa cum stiti, avem doua tururi tematice ale orasului Dublin saptamana aceasta.

Turul georgian de luni a fost bine organizat, activity leaderul stia multe despre istoria orasului si a fost si foarte prietenos. Ne-a aratat Ha’penny Bridge si ne-a spus istoria lui, ne-a vorbit de Daniel O’Connell si de cladirea Postei si lupta de eliberare a Irlandei. Am avut si timp de shopping si de plimbare pe Grafton Street. Am vazut artisti ambulanti si am vizitat parcul St Stephen’s Green. Centrul e foarte aglomerat, dar copiilor le-a placut!

In dupa-amiaza aceasta avem turul medieval al orasului, cu cladiri din perioada vikingilor. Abia asteptam!

In ceea ce priveste activitatile, ieri dupa-amiaza am avut scavenger hunt – ceea ce a fost pe gustul copiilor! Marti seara am avut animal disco si nu au fost prea incantati, pentru ca sunt „prea mari pentru asa ceva” 🙂 In seara aceasta vom avea Irish night!

In ceea ce priveste cazarea, camerele sunt mici, dar curate si cochete. Avem 5 apartamente, 3 pentru fete, 2 pentru baieti. Sunt trei intrari separate (House 8, 9 and 10). Avem cartele pe care le purtam la gat, prinse ca sa nu le pierdem! In prima zi mai multi dintre noi am ramas pe afara.

Mancarea este ok, destul de variata – pizza, lasagna, paste, salate, peste, friptura cu cartofi prajiti. Dimineata avem cereale cu lapte, iaurt, fructe, cafea si ceai, paine cu unt si croissante.

Si vremea este buna, inca nu ne-a plouat, sunt cand nori, cand soare.

Copiii sunt acum la cursuri, trebuie sa se termine al doilea curs din dimineata aceasta – cel de conversatie.

Vom reveni cu informatii si fotografii!

Cristina & Roxana

Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette Tabere internationale in strainatate - Mirunette