Tabara grup lb. Engleza, University of Reading UK 17-31 iul – Mirunette 2016 (4)

Dragi părinți,

Am avut doua zile pline de activitati interesante.
Joi am fost in vizita la Brighton, cea mai populară stațiune la mare din UK. Am inceput cu celebrul Brighton Pier, apoi am vazut The Royal Pavilion, fost palat regal in stil oriental si ne-am plimbat pe străduțele pline de turiști si de magazine originale. Pentru ca vremea era frumoasa in prima parte a zilei, au avut timp liber sa se duca la parcul de distracții de pe chei, sa mearga pe plaja, sa hrănească pescărușii. Dupa amiaza am vizitat Sea Life Centre, cel mai vechi acvariu din lume. Am vazut sute de creaturi marine, de la rechini, broaște țestoase uriașe, la peștișori ( Nemo, Dory ? ), căluți de mare sau anemone de mare. A fost o zi plina de lucruri noi si interesante.
Vineri dupa cursuri si masa de pranz am plecat la Gravity Force, un centru in care copii pot sa faca mișcare si sa se amuze in acelasi timp. Aceasta excursie a fost un bonus oferit de organizatori, si cu ocazia aceasta au călătorit cu autobuzul double-decker si cu trenul. Ajunși acolo, au primit șosete speciale cu care sa poată sari in siguranta pe trambuline. A fost mare distracție, dupa cum va puteti da seama si din fotografii.
Ajunși in campus, unii au dorit sa asiste la un meci amical al echipei orașului Reading, asa ca s-au îmbarcat in autobuzul pus la dispoziție de organizatori si au mai trăit o experienta de neuitat! Cei care nu au fost la meci au avut program de discoteca, asa ca toata lumea a fost multumita!

Ne îndreptam cu pași repezi spre sfârșitul periplului nostru britanic, asa ca in curand va vor povesti ei înșiși despre toate acestea.

Daniela S. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la University of Reading, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.