Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (1)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (1)Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (1)

Dragi parinti, revenim cu vesti noi din Londra!

Dupa un zbor linistit (buna ocazie pentru a ne odihni putin), am ajuns cu bine la Londra. De la aeroport am fost condusi in campusul Universitatii Queen Mary,  un campus imens, modern si verde. Ne-am luat camerele in primire si am fost intampinati cu o cina delicioasa.

Dupa ce ne-am incarcat putin bateriile ne-am alaturat unui grup din Italia in sala de sport unde ne-am jucat baschet, volei si fotbal – o buna ocazie de a “sparge gheata”.

Saptamana a inceput in cel mai frumos mod, cu un tur de orientare luni dimineata, ce a pornit de la Westminster – unde am admirat si fotografiat celebrul Big Ben, apoi am continuat plimbarea pe Downing Street – unde locuieste primul ministru al Marii Britanii, apoi Horse Guards Parade si St James Park pana la Buckingham Palace – unde am asistat la finalul ceremoniei de schimbare a garzii. Turul a continuat prin Trafalgar Square – unde este situata impunatoarea Columna a lui Nelson pazita de cele 4 statui leu dar si The National Gallery – unde sunt gazduite peste 2300 de piese, printre care se numara si Rembrandt, Van Gogh, Monnet sau Cézanne , apoi prin Leicester Square la cinema Odeon – unde au loc toate premierele de film din Marea Britanie, si o binemeritata pauza la M&M’s World :).

Dupa masa de pranz am participat cu totii la un scurt discurs de bun venit din partea managerului de centru, unde am primit cu totii instructiuni despre masurile de siguranta, reguli si punctualitate, urmat de testarea de limba Engleza.

Seara s-a incheiat cu Pijama Disco, prilej bun sa facem cunostinta cu ceilalti copii din campus.

Va lasam sa va bucurati de fotografiile facute in aceste 2 zile si va invitam sa ne urmariti in continuare, cu siguranta vom avea multe sa va povestim !

Cu drag,

Lucia O. – Group Leader

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de limba engleza, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate periodic.

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (1)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (1)