Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (1)

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami USA 24 iul-07 aug - Mirunette 2016 (1)Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami USA 24 iul-07 aug - Mirunette 2016, Fort Lauderdale Beach

Dragi părinți, avem vesti din Miami!

Dupa un zbor liniștit am aterizat plini de entuziasm in USA!
Primul impact cu locația unde suntem cazați si in special cu hotelul a fost extraordinar. Prin atmosfera plutea vesel deja bine cunoscutul slogan „Welcome to Miami (bienvenido a Miami)”.

Prima zi in Fort Lauderdale a fost fantastica si suntem convinși de faptul ca si următoarele zile se vor încadra in același registru. Dupa un mic dejun copios am pornit spre locația unde am susținut placement test, urmând sa primim rezultatele cat de curând. Dupa amiaza am făcut cunoștința cu apele cristaline ale oceanului, nisipul fin si multitudinea de palmieri din Fort Lauderdale. Am petrecut restul zilei la plaja, ne-am bronzat si am jucat volei intr-un peisaj de vis. Seara ne-am întors la hotel, pregătiți pentru urmatoarea aventura!

More to come!

Catalina G. & Mariana C. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de la Fort Lauderdale, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami USA 24 iul-07 aug - Mirunette 2016 (1)

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016, Fort Lauderdale Beach