Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette (1)

Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette (1)Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette (1)

Dragi parinti, va aducem ultimile noutati din tabara de la UCL!

In ultimile doua zile, s-au întâmplat multe lucruri, cele mai multe frumoase! Imediat după ce am ajuns in Ramsey Hall, am cunoscut-o pe Sylvia, managerul celor cazați aici care ne-a arătat clădirea si ne-a explicat facilitățile de care dispunem aici. Apoi am servit masa iar seara am fost invitați in Regent’s Park unde tinerii au putut sa se amuze participând la anumite activități sportive: football, de exemplu.

A doua zi, luni, după micul dejun, am cunoscut staff-ul si ni s-au explicat activitățile la care copiii trebuie sa participe, regulile ce trebuie respectate iar după amiaza am fost la plimbare in zona Embankment, adică am văzut London Eye, Big Ben, Westminster, St. James Park iar apoi ne am întors in Ramsey Hall pentru cina si Disco night. Copiii noștri însă nu au mai avut energie pentru disco si au preferat sa stea prin împrejurimile clădirii sau împreuna. Deja s-au împrietenit cu ceilalți tineri din clădire din Franța sau China. Astăzi, in a treia zi, am vizitat National Gallery, dimineața iar acum copiii sunt la cursuri. In seara aceasta pot sa participe la Treasure Hunt.

Avem un grup liniștit si prietenos, copiii sunt cuminti si stau mereu împreuna. In seara asta stabilim ce excursii optionale facem. Sa speram ca vom avea o ședere plăcuta!

Mihaela V. – Group Leader tabara UCL

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la UCL, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette