Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh UK 17-31 iul – Mirunette 2016 (5)

Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh Scotia 17-31 iul - Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh Scotia 17-31 iul - Mirunette 2016

Dragi parinti, revenim cu noutati din Edinburgh!

Astăzi este o zi importanta pentru noi, în curând vom sustine – Exit Test-Testul Final și avem ceva emoții pana la primirea rezultatelor și a certificatelor de absolvire pentru ca vrem sa dovedim ca munca noastră aici și efortul părinților nu au fost zadarnice și ca vor fi din plin răsplătite.
Zilele trecute avut ore de engleza distractive, interesante în fiecare dimineață, iar după amiaza am participat la activitățile din campus și de asemenea am mers intr-o plimbare prin parcurile și grădinile din Princess Street, atât în partea veche cât și noua a orasului. Cuvintele și nici măcar pozele pe care le-am făcut nu pot reda frumusețea inimaginabila a locurilor admirate. Am mers de asemenea la Ocean Terminalul spre partea maritima, am vizitat locuri deosebite, am văzut construcții și malluri imense, bineînțeles, nu ne-am abținut sa nu intram în ele puțin, dacă nu pentru cumpărături, atunci pentru,,just for sharing experience,,.
Pozele nu ilustrează nici pe jumatate frumusețea, măreția de nedescris a orasului Edinburgh și a împrejurimilor sale.

Când vom veni acasă, dragi părinți, veți avea nevoie de una, chiar doua zile învoire de la serviciu sa va putem povesti pe îndeletnicire totul!
Mâine vom merge intr-o excursie la Glasgow, un alt centru puternic al Scotiei, vom vedea în realitate mult visată catedrala și alte monumente și lucruri importante.

Va îmbrățișăm cu drag, group Mirunettes de la Leith Academy, Edinburgh

Georgina I. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Scotia, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh Scotia 17-31 iul - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh Scotia 17-31 iul – Mirunette 2016