Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 – 20 august, Mirunette 2016 (5)

Dragi parinti, revenim cu vesti tabara din Fort Lauderdale Miami despre activitatile de miercuri sDragi parinti, revenim cu vesti tabara din Fort Lauderdale Miami despre activitatile de miercuri s

Dragi parinti, revenim cu vesti tabara din Fort Lauderdale Miami despre activitatile de miercuri si joi!

Miercuri dimineata am fost ca de obicei la cursuri, pranzul obisnuit si apoi ultima sesiune mare de cumparaturi la Aventura Mall. Marea majoritate si-a cheltuit aproape toti banii. Tentatiile au fost destul de mari :). Ziua de joi a inceput mai de dimineata pentru ca aveam un drum lung de parcurs pana Centrul Spatial   Kennedy, mai bine cunoscut sub denumirea de NASA.

Am trait o experienta de neuitat, vazand pe viu ceea ce am urmarit la televizor de nenumarate ori: rachete, naveta spatiala Atlantis, Centrul de Control al lansarilor si nu in cele din urma senzatia unica a lansarii   unei navete spatiale intr-un simulator. A fost uimitor sa intram in culisele acestor mari aventuri  ale umanitatii! Am incheiat cu magazinul de suveniruri de unde fiecare si-a cumparat  lucruri care sa le aminteasca de aceasta zi unica.

Astazi vom avea Festivitatea de incheiere a cursurilor si inmanarea certificatelor.

Va salutam calduros din insorita Florida!!!

Daniela S. & Alina P. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fort Lauderdale, Miami puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 - 20 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 – 20 august, Mirunette 2016