Tabara grup lb. Engleza, Dublin 31 iul-14 aug – Mirunette 2016 (2)

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Viking Splash TourTabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Viking Splash Tour

Dragi parinti, revenim cu vesti din Dublin! 🙂

Asa cum va scriam data trecuta, luni am avut testarea de lb engleza si suntem tare mandri pentru ca am fost repartizati la clasele cele mai bune, fie la B2 fie C1.

Pentru ca vremea a fost ploioasa pe seara si nu am putut participa la activitatea outdoor, am optat pentru movie night si ne-am uitat la Captain America 2.
Ieri am avut zi activa in campus si am inceput tare inca de dimineata cu diverse sporturi, mai intai ne-am bucurat de piscina olimpica a universitatii UCD, iar apoi am jucat baschet si fotbal. Ritmul activ a continuat si dupa cursurile de dupa-amiaza si cina, datorita si Soarelui care si-a facut aparitia si ne-a dat boost de energie. Asadar ne-am impartit pe echipe impreuna cu ceilalti participanti internationali si ne-am jucat Rat Race – o cursa cu diverse checkpointuri in care trebuiau indeplinite anumite taskuri.

Astazi ne-am luat micul dejun pe fuga pentru a prinde 39A (autobuzul) care ne-a dus la punctul de imbarcare pentru Vikings Splash Tour: putem sa ne laudam ca au vizitat Dublin atat pe uscat cat si pe apa. 🙂

Cam atat de aici, din tabara din Irlanda, am fugit la cursuri!

Hugs & Kisses¬
Rox & Vikingii

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Irlanda, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Rat Race

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Rat Race