Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette (3)

Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette (3)Tabara grup lb. Engleza Londra UCL 14-28 august 2016 Mirunette (3)

Va salutam calduros din „cloudy” Londra. Ultimile zile au fost destul de schimbatoare dar asta nu ne-a impiedicat sa ne plimbam si sa vizitam multe locuri frumoase si interesante.

Vineri dimineata am fost la Tower of London  si chiar daca a plouat,  ne-a facut placere sa vedem bijuteriile coroanei britanice sau armurile din White Tower. Dupa aceasta plimbare, copiii au avut cursuri si activitatea de seara. Din pacate, activitatile de seara nu prea au succes cu grupul nostru. Suntem fie prea obositi sau preferam sa stam cu prietenii pe care ni i-am facut in Ramsey Hall.

Sambata ne-am petrecut-o la Cambridge unde am intrat la King College  si apoi ne-am plimbat prin acest oras universitar si copiii au facut putin shopping.

Duminica, in loc de Greenwich copiii au preferat sa mearga in parcul de distractie Thorpe Park unde s-au amuzat grozav. Am ajuns destul de tarziu inapoi in Ramsey si obositi si uzi din pricina toboganului cu apa, la ora 20.30 mai toti erau in pat 🙂

In aceasta dupa amiaza vom merge iar sa ne plimbam in zona North Bank.

Cam atat de la noi! In rest suntem bine si ne simtim bine aici!

Cu drag,

Mihaela V. – Group Leader tabara UCL

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la UCL, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂