Tabara germana Munchen Adventure, Germania, 22 Iul – 5 Aug (1)

Tabara Munchen Adventure, GermaniaTabara Munchen Adventure, Germania

Dragii noștri, revenim cu noutăți din tabara din Germania Munchen Adventure.

Cea de-a doua zi în tabăra de aventură a debutat cu micul dejun, apoi cu repartizarea pe grupe. După ce ne-am cunoscut fiecare profesorul și colegii, am pornit către sălile de curs, unde până la ora 12.15 (cu o mică pauză) ne-am delectat cu exercițiile și jocurile lingvistice pregătite pentru noi, totul desfășurându-se în mod evident în limba germană.

După masa de prânz am plecat cu toții în drumeție pe munte! A fost obositor, dar și extrem de distractiv. Drept recompensă pentru efortul nostru am primit o doză de aer curat, apă proaspătă de izvor și peisaje care îți taie răsuflarea.

Seara nu a fost nici ea lipsită de activități, staff-ul pregătind pentru noi un concurs pe echipe și cu mai multe probe, unele destul de originale chiar. Am fost extrem de competitivi, am încercat să participăm cât mai activ, iar acum așteptăm cu nerăbdare rezultatele, pentru a vedea care este echipa câștigătoare.

Revenim cu vești proaspete!

Salutări din tabără,

Dapfni și trupa ?

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Germania, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!