Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017 (7)

berlinberlin

Astazi a fost o zi extraordinara. Dupa cum va anuntam deja, am fost la Berlin iar vremea ne-a ajutat sa avem parte de un tur foarte placut.

Dupa ce am vazut cateva dintre cele mai cunoscute obiective turistice precum Poarta Brandenburg, Coloana Victoriei, Zidul Berlinului, cladirea Parlamentului sau bulevardul Unter den Linden, am pornit pe jos intr-o aventura noua, respectiv descoperirea artei stradale din Berlin. Am avut drept ghid o doamna din domeniu, care nu cunostea doar cele mai ascunse bucati de arta ci si povestea din spatele acestora datorita legaturii ei directe cu artistii. Am aflat astfel amanunte despre viata ascunsa a acestui oras atat de vibrant.  A fost ceva nou pentru noi dar si extrem de interesant.

Pentru ca de data aceasta am fost impartiti in doua grupe, ceilalti au putut vizita o parte din zidul Berlinului si apoi muzeul iudaismului. A fost o experienta extrem de emotionanta pe care nu o vor uita cu siguranta.

Dupa pranz, ne-am reunit in fata asa numitului Mall of Berlin, unde am putut zabovi cateva ore pentru o noua runda de cumparaturi.

Seara s-a derulat si ea sub semnul distractiei, dupa gratarul care deja ne astepta la intoarcere urmand si un foc de tabara unde am putut coace bezele.

Cei mai curajosi dintre noi au participat chiar si la o runda de inot si putem spune ca s-au distrat pe cinste.

Maine avem o zi mai relaxanta, cu multe activitati acvatice sau sportive, dar si cu mai mult timp liber. Abia asteptam sa ne bucuram de ea!

Va pupam,

Dapfni & Trupa ?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

berlin

berlin