Tabara franceza Antibes, Coasta de Azur, Franta, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

Dragi parinti,

Ce s-a mai intamplat prin Antibes?

Dupa-amiezele le petrecem fie la piscine, fie pe plaja, in vizite in orase sau in Antibes, la cumparaturi, relaxare la terase si comunicare in limba franceza. Copiii au fost laudati pentru nivelul de limba franceza. Ionut a facut progrese rapid, vrea sa comunice si sa invete cat mai mult si in afara orelor; Ella este cea mai buna de la ea din grupa, toti au nivel bun al cunostintelor, insa nu au scapat de timiditatea exprimarii in limba franceza:)

Copiii au avut activitati diversificate in fiecare seara (seara jocurilor olimpice, artizanat), monitorii s-au implicat extraordinar, insa cateodata copiii nostril au preferat sa se plimbe prin orasel, sa relationeze cu alti copii internationali, in campus.

Baietii prefera se se plimbe prin campus si in parc, sunt foarte cuminti, si-au facut prieteni internationali. Seara, activitatea cea mai placuta a fost Cabaretul – seara talentelor, pentru care au repetat 2 dupa-amieze, dar si la seara cu face & body painting s-au distrat extraordinar.

Astazi vor face si o plimbare la Cape d’Antibes, unde exista o zona speciala pentru sarituri de pe stanca in apa, care a fost deja incercata de cativa temerari, de alte nationalitati. Copiii nostri insa vor merge doar ca observatori si sa bifeze un nou punct de interes turistic.

Va salutam cu drag si saptamana viitoare vom trimite toate fotografiile facute in tabara (am avut probleme cu conexiunea si foarte greu am reusit sa trimitem cateva fotografii)

Toate fotografiile noastre le puteti vedea pe Facebook in albumul dedicat taberei de limba franceza de pe Coasta de Azur – AICI!

Carmen C.

Alege o tabara in Franta cu Mirunette.