Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (5)

What an adrenaline! Ne-am întors de la Universal Studios din Orlando extrem de incantați! De la roller costers precum Red and Blue Dragons pana la simulatoarele Harry Potter, King Kong sau Superman, totul a fost încărcat de senzații tari. Atmosfera de parc de distracții ne-a cuprins pe toti, iar multitudinea de ride uri a făcut ca aceasta zi sa fie una memorabila!

Miami este fantastic! Am căzut de acord cu totii! Excursia a fost superba!

Vizita in cartierul cu picturile murale a încântat copiii iar pozele sunt printre cele mai colorate de pana acum! Colorata a fost si oprirea in Little Havana, cartierul cu specific cubanez din Miami, unde am dansat pe ritmuri hispanice si am căpătat o energie vibranta de nedescris! Punctul culminant al excursie a fost o croaziera care ne-a lăsat fara cuvinte. Am văzut case ale straturilor internațioanle precum Madonna, Antonio Banderas, Will Smith, Shakira si lista poate countinua fara sfârșit! Peisajele au fost de basm! Cina la Hard Rock Cafe Miami a fost pe placul tuturor iar in drumul spre hotel am avut multe de povestit! Mâine ne pregătim pentru excursia la Key West, cel mai sudic punct al USA continentala, la o distanța destul de mica de Cuba!

Hasta luego amigos! ?

Catalina G. & Mariana C. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de la Miami puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.