Tabara engleza Scotia, Edinburgh, Napier University, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

DSC03625

Dragi parinti,

Iata ca primele 5 zile aproape au trecut … foarte repede, spunem noi! Programul ne tine ocupati de dimineata pana seara, insa ne facem insa un pic de timp sa va tinem la curent cu noutatile din tabara de limba engleza de la Edinburgh!

Miercuri am vizitat Edinburgh Castle – un monument impresionat unde am putut afla si lucruri interesante din istoria Scotiei – iar joi ne-am speriat cu totii la Edinburgh Dungeon – o experienta interactiva si pe placul copiilor, cu siguranta! Astazi avem in program Greyfriar’s Kirkyard si Royal Mile, iar seara mult-asteptata “disco night”.

DSC03607

DSC03640

DSC03645

Este clar – vremea din Scotia nu se dezminte, astfel ca in fiecare zi am prins cateva reprize de ploaie. Partea buna este ca nu ploua mult si intens, ci in reprize scurte. Totusi in ultimele 2 zile soarele si-a facut aparitia, mai ales dupa-amiaza, iar noi ne-am putut bucura si de cateva activitati in aer liber, desfasurate intr-un parc in apropierea campusului (fotbal, volei, frisbee sau petanque). Temperaturile nu au trecut insa de 16-17 grade pana acum, astfel ca va trimitem de aici ganduri racoroase :).

DSC03603 DSC03654

Va lasam sa va bucurati in continuare, in albumul de pe Facebook AICI!, de fotografiile din ultimele 2 zile, si revenim luni cu fotografii din excursiile din week-end!

Cristian T si cei 13 Miruneti Scotieni

Doresti o tabara in Scotia? Contacteaza-ne si noi te vom indruma pentru a alege cea mai potrivita oferta.