Tabara engleza Oxford & Cambridge, UK, vara 2015 – Poze aeroport

Dragi parinti,

Copiii au ajuns cu bine la Oxford si sunt tare entuziasmati! Abia asteapta sa afle ce surprize le rezerva vacanta educationala in UK si sa inceapa explorarea celor 2 orase universitare! 😀

11717283_1447343968925477_583134649_n

Tabara de limba engleza Oxford & Cambridge este o oportunitate fantastica de a experimenta viata de student in cadrul celor mai prestigioase Universitati din Anglia, clasate in topul celor mai importante Universitati din lume!

Prima parte a programului taberei de limba engleza se desfasoara in Oxford, la Colegiul Jesus, fondat inca din anul 1571, de catre regina Elisabeth I. Colegiul este situat chiar in centrul orasului Oxford, asadar participantii vor avea ocazia sa explorezi impresionante locuri incarcate de istorie, cultura si traditii! Partea a II-a a programului are loc la St. Edmund’s College, infiintat in anul 1896, unul dintre cele 31 de Colegii ale renumitei Universitati Cambridge. Colegiul St. Edmund’s este localizat in apropierea centrului Cambridge, facilitand vizitele la cele mai importante obiective turistice.

In tabara Oxford & Cambridge, ei vor participa la 30 ore interactive de limba engleza, dar si la activitati distractive si excursii memorabile! Programul complex desfasurat in 2 orase universitare celebre, precum si participarea elevilor internationali din numeroase tari, garanteaza succesul taberei internationale de limba engleza Oxford & Cambridge!

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta constant mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Oxford & Cambridge, UK, 2015 – AICI!