Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august,Mirunette 2016 (2)

oxford

Dragi parinti,

Reiau descrierile (si pozele) de la încheierea sesiunii introductive de ieri. După copiii au avut si un quiz, la care au interacționat cu ceilalți studenți străini.

Ulterior am mers dintr-un scurt tur de orientare prin campus, apoi prânz. La ora 14 am pornit, împreună cu alte grupuri, într-un drum de vreo 15 minute pentru a ajunge în centrul Oxfordului, pentru un scurt tur al orașului. Copiii au făcut numeroase sugestii creative pentru a putea lua autobuzul, dar în cele din urmă toată lumea a parcurs cu succes drumul. Pe parcurs ghidul nostru/activity leader a oferit informații interesante despre câteva din punctele importante din Oxford. Odată turul încheiat, copiii au primit o oră și jumătate de timp liber pentru a merge puțin prin Oxford si a cumpăra ce-si doresc.

După cină s-au afișat rezultatele testului si repartizarea pe săli ( am inclus si listele, mai curând pentru părinți decât pentru afișarea pe FB). Toți copiii au fost încadrați în nivelele 3, 4 si chiar 5, dintr-o scala de la 1 la 5.

Seara a fost organizată o discotecă, la care în cele din urmă cam toți au dansat si s-au simțit bine.

Azi dimineață (Marti) copiii au fost preluați de profesori după micul dejun si le-au fost arătate sălile de clasă pentru săptămâna aceasta.
După amiază avem activități sportive și jocuri in campus si astept impresiile lor după prima zi de cursuri.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de la Oxford puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Andreea D. – Group Leader