Tabara engleza Oxford Brookes, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (XII)

Dragii nostri,

Am avut o zi superba in renumita statiune Bath. Statiunea balneara romana de la Bath a fost intemeiata in urma invaziei romane a Britaniei , in anu 43 e.n.
IMG-20150726-WA0095
Si vremea s tinut cu noi : soare …soare …soareeee πŸ™‚
Am inceput prin a vizita faimoasele Bai Romane. Baile Romane constituie unul dintre cele mai bine conservate situri arheologice din nordul Eoropei.. In Bath exista trei izvoare termale . Pot fi vazute aici unele dintre cele mai renumite obiecte din Britania romana. Dintre atractiile deosebite mentionam frontonul templului cu capul Gorgonei , capul din Bronz aurit al zeitei Sulis Minerva si descoperirile excavate din izvorul sacru.
IMG-20150726-WA0102
Dupa vizita la Bai unii au ales sa mearga la casa memoriala a lui Jane Austen , una dintre cele mai cunoscute scriitoare din Marea Britanie. Altii au optat sa viziteze orasul si sa mai faca o ultima sesiune de shopping.

Punctuali, ca de obicei, ne-am strans la meeting point pentru plecarea catre Oxford.

Dupa masa de seara a avut loc ceremonia de absolvire.
IMG-20150726-WA0001Am prezentat proiectele pe clase si ne-am bucurat de lucruri interesante , realizate in aceasta scoala de vara. Ceremonia a fost ffff frumoasa , insa dupa ea a inceput sesiunea de plans :(.
Ne vine foarte greu sa ne despartim de oamenii acestia dragi cu care am comunicat in limba engleza pret de doua saptamani.
Tabara noastra de la OXFORD s-a incheiat FRUMOS , asa cum am inceput-o….. Atat participantii, cat si organizatorii, in frunte cu managerul centrului Shane Murphy, au fost foarte multumiti Β de ctot ce s-a intamplat in aceasta legendara locatie πŸ™‚ Shane a tinut sa ne precizeze ca am fost cel mai bun grup , din toate punctele de vedere, din ultimii 4 ani πŸ˜‰

Felicitari parinti pentru asemenea copii bine crescuti!!!

La buna vedere pe aeroport,
Alina , Daniela si Mirunetii din Oxford

Mai multe poze puteti vedea pe Facebook in albumul dedicat taberei de limba engleza de la Oxford Brookes, Anglia, AICI! (pozele noi se afla la finalul albumului)