Tabara engleza Los Angeles, SUA, California State University, vara 2015 –Poze si Mesaj Group Leader (V)

20150808_091433

Dragii nostri,

Iata ca a venit momentul cand trebuie sa ne facem bagajele si sa ne pregatim pentru LAs Vegas, dar sa va povestim ce am mai facut intre timp.

Vineri am avut o zi intreaga cursuri si am sustinut proiectele pentru evaluarea finala iar sambata de dimineata am avut festivitatea de premiere. Ca orice festivitate de absolvire a inceput cu interpretarea imnului de catre Jalen apoi am fost strigati in ordinea claselor pentru inmanarea diplomelor.
Dupa amiaza am plecat in parcul de distractii, o parte dintre noi am fost la Six Flags iar o parte la Universal Studios. A fost o zi plina de adrenalina, multi dintre noi am adormit chiar si in autocar pana in campus. Felicitari pentru cei durajosi care s-au dat in cele mai inalte sau lungi rollercoasteruri.
20150809_100831

Duminica am avut o zi plina, am fost la California Space Shuttle Endeavour, Venice Beach si Santa Monica.
La Space Museum am vazut naveta spatiala americana Endeavour care este expusa in muzeu. Endeavour e cea mai noua din cele 3 navete ramase in functiune dupa ce a zburat in spatiu, ultima misiune in spatiu a fost in perioada mai – iunie 2011.
Venice Beach este considerata o Vama Veche a LA-ului, am intalnit graffiti pe pereti palmieri colorati de sprayurile artistilor, terenuri de sport si nu in ultimul rand pista pentru skateri. Unii din noi nu am putut rata valurile si am facut surf, intre timp ce ceilalti au facut plaja sau s-au plimbat pe Broadwalk.
Santa Monica este o statiune cu plaja larga si cu un Pier lung, unde sa gaseste si un mini parc de distractii. Aici nu am ratat sa ne pozam cu Route 66 🙂
20150809_192951

Cu dor si drag,,
Alex B, Mary C, Dan B & CO

Urmariti frecvent blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorilor de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la California State University, LA, USA, 2015 – AICI!

Oferta completa de tabere in SUA gasesti aici – http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/sua