Tabara grup lb. Engleza, California State University, LA USA 21 iul-04 aug – Mirunette 2016 (6)

California State University

Cum tot ceea ce este frumos nu durează pentru totdeauna, și experiența noastră americană in tabara de la California State University s-a încheiat, nu înainte însă de a mai adăuga în cutia cu amintiri momentele petrecute în ultimele două zile.
Astfel, marți am mers la Hollywood, unde am făcut un tur al celor mai cunoscute locuri în care pot fi întâlnite vedetele, precum și al localurilor pe care acestea le dețin. Apoi am coborât pe Walk of Fame, unde ne-am simțit noi înșine vedete, deoarece alți turiști își doreau să facă poze cu noi. Ne-am oprit la steaua lui Marilyn Monroe, singura stea fixă de pe Walk of Fame, la Chinese Theatre, unde de-a lungul timpului și-au lăsat amprente personalități precum Michael Jackson, Robin Williams, dar și actori din filme precum Harry Potter sau Twilight. Ne-am fotografiat în față la Dolby Theatre, locul unde an de an se ține festivitatea de decernare a Oscarurilor, am luat cina la Hard Rock Cafe, lăsând apoi luminile și faima Hollywoodului în urmă, pentru că în ziua următoare ne așteptau alte momente unice.

Ziua de miercuri a început cu o bălăceală pe cinste în Malibu și s-a încheiat cu multă adrenalină în parcul de distracții Six Flags, unde am experimentat cu toții tehnologia viitorului – New Revolution, singurul montagne russe din lume 100% virtual reality.

Joi ne-am luat la revedere de la campus și de la prietenii pe care ni i-am făcut acolo și ne-am îndreptat spre aeroport, cu bagajul plin de amintiri de neuitat și numărând deja zilele rămase până vara viitoare, când sperăm să ne revedem cu toții sănătoși la Miami.

Dana Ș. & Magdalena B. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la California State University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

California State University