Tabara engleza, Anglia, Londra, Bradfield College, 2018, 31 Iul-14 Aug (4)

Tabara Engleza - Londra, Bradfield College, Anglia

Dragii noștri, revenim din tabara engleza Londra Bradfield College!

Cum e la orele de limba engleză? Super! Asta au spus toate Mirunettele după prima zi de studiu, zi în care și-au cunoscut profesorii și noii colegi. Activitățile din prima zi de studiu au fost pe placul lor pentru că le-au ajutat să spargă gheața și să se acomodeze unii cu alții. Sunt fericite că nu vor avea teme iar activitățile se vor baza foarte mult pe competențe de vorbire în limba engleză.

După amiaza le-a fost colorată cu activități sportive în comun cu elevi britanici – UK School Challenge. Mirunettele au preferat jocul cu baloanele cu apă în locul celor cu aer, însă deliciul serii a fost reprezentat de un Color Run la scală miniaturală, suficient însă să le picteze fețele, părul și hainele în culorile curcubeului.

Activitățile de seară au oferit Mirunettelor ocazia de a-și testa cunoștințele (Quiz Night) sau abilitățile sociale (Games).

Vineri se anunță o zi plină: Carla, Petra și Ana vor merge la golf, Maria la tenis, Anna și Mara la călărie, Clara Tache, Bianca, Cristina și Antonela vor înota la piscină iar Anamaria și Carla Florea vor participa la activitățile onsite.

Așteptăm cu interes activitățile din campus și ne facem prieteni (azi – italienii vroiau neapărat o poză cu Petra colorată în pudră multicoloră, însă onoarea pozei de grup le-a fost oferită japonezilor).

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Londra, puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel foto si video de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei!