Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (5)

Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara engleza New York!

Ne-am intors cu bine in campusul Universitatii Rider dupa 2 zile incarcate. Duminica dimineata ne-am imbarcat cu totii in autocar cu destinatia Washington DC. Prima oprire a fost chiar la Casa Alba, urmata de National Museum of American History si un tur al parcurilor memoriale: Washington Monument, Lincoln Memorial, Korean War Veterans Memorial, Vietnam Veterans Memorial, World War II Memorial, Martin Luther King Jr Memorial si Thomas Jefferson Memorial. Ne-am topit sub soarele arzator, insa am fost incantati ca am reusit sa vedem atat de multe monumente. Pentru cina ne-am oprit in National Harbor unde am avut si putin timp liber la dispozitie pentru a admira statuile de pe American Way si pentru a face cateva cumparaturi. La National Harbor se spune ca se poate vedea cel mai frumos apus din toata tara! Seara am incheiat-o la hotelul Courtyard by Marriott.

Ziua de luni am inceput-o cu o scurta oprire la Pentagon si la Memorialul dedicat victimelor atacului din 11 Septembrie 2001.

Fun fact: Pentagonul are o suprafata de 3 ori mai mare decat a Empire State Building si de asemenea are de 2 ori mai multe bai decat sunt necesare fiindca in momentul constructiei cladirii se aplica segregarea rasiala, astfel au fost construite bai separate.

Dupa ce am petrecut cateva momente la Pentagon, a urmat un alt walking tour pe langa U.S. Capitol, U.S. Supreme Court si the Library of Congress. Vizita la National Air and Space Museum ne-a dat ocazia sa ne racorim putin, sa ne bucuram de exponate orecum modulul de comanda al Apollo 11 si avionul fratilor Wright dar si si sa cumparam cateva suveniruri si sa testam mancarea pentru astronauti 🙂

Maine dupa-amiaza vom merge la Top of the Rock si 5th Avenue, cu totii suntem nerabdatori.

Revenim cu noutati!

Cu drag

Lucia

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!