Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (4)

Tabara limba engleza New York RiderTabara limba engleza New York Rider

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara de limba engleza New York! Ziua de azi a fost cat se poate de linistita, o zi binemeritata de relaxare avand in vedere ca ne asteapta 2 zile incarcate la Washington!

Copiii au avut cursuri de limba engleza atat dimineata cat si dupa-amiaza si au ales deja si temele pentru prezentarile finale. Temele disponibile erau: People, Architecture, Fashion, Nature, Transportation, Current Events, Laws/ Rules sau Public Art. Pe scurt, fiecare elev va pregati pentru finalul taberei o prezentare sustinuta de min 10 fotografii facute pe durata taberei, in conformitate cu tema aleasa. Cu siguranta se vor descurca de minune!

Seara am incheiat-o cu vizita Universitatii Princeton – o universitate de top, membra a Ivy League. Si cum nu se putea altfel, pentru vizita de azi ca mijloc de transport ni s-a pus la dispozitie un veritabil School Bus, de culoare galbena.

Fun fact: in cursul vizitei am aflat ca pentru o perioada de 4 luni Princeton a fost capitala tarii!

Dupa un scurt tur al Universitatii ne-am racorit in fantana arteziana din campus si ne-am indreptat spre Palmer Square unde ne-am bucurat de putin timp liber si am avut ocazia sa facem si cateva cumparaturi.

In seara aceasta avem petrecere de ramas bun pentru unul din grupurile care pleaca, insa o vom incheia devreme fiindca trebuie sa ne facem bagajul pentru noaptea ce o vom petrece in Washington.

Ramaneti aproape, revenim in curand cu noutati!

Va imbratisam cu drag!

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara de limba engleza New York Rider

Tabara de limba engleza New York Rider