Tabara de ski si snowboard de la Verbier, Elvetia, 3-10 Feb – Mirunette 2018 (ziua 6)

Tabara de ski si snowboard de la Verbier, Elvetia, 3-10 Feb – Mirunette 2018 (ziua 6)

Dragi parinti, am ajuns si in ultima zi din tabara de ski/snowboard de la Verbier!

Ultima zi pe partie a fost superba, parca sa ne faca in ciuda ca plecam. Am urcat pana sus pe Mont Fort unde am avut parte de o priveliste de vis si am simtit ca suntem deasupra tuturor. Am facut poze, astazi toata lumea a avut voie cu telefonul, tocmai pentru a putea imortaliza panorama de sus.

Astazi am facut mai putin sport pentru ca ne pregatim de plecare si ne trezim foarte devreme, desi unii si-ar fi dorit sa ramana cat mai mult pe partii.

Dupa schi, ne-am adunat la o ciocolata calda si apoi am mers spre cabanele noastre.

Ne-am apucat de facut bagaje, daca voiam sa mai iesim la o ultima plimbare prin Verbier, trebuia sa avem bagajele facute. Din fericire, am fost gata la timp si am iesit pentru ultimele cumparaturi.

Seara ne-am strans pentru a afla castigatorii de la “Racing Day” si pentru inmanarea medaliilor.

Avem destul de multi castigatori in grup, trebuie sa o felicitam pe Dora, a obtinut premiul pentru cea mai organizata fata din cabana noastra, cea care intotdeauna e gata la timp si e foarte atenta la ce i se spune. Ana Maria a obtinut premiul 3 din grupa ei, Rares la fel, iar Dailla a obtinut medalia de argint. Congrats everyone! Felicitari tuturor participantilor, toti au fost laudati de instructori pentru implicare si dorinta de a deveni mai buni! ???

Ne-am luat la revedere de la toti prietenii de aici,  cu promisiunea ca ne revedem anul viitor tot aici, intr-o noua aventura! 🙂 Desi suntem tristi ca plecam, trebuie sa recunoastem ca ne si bucuram cand ne gandim ca in scurt timp ajungem acasa si ne intalnim cu cei dragi!

Asadar, pe curand! ⛷??

 

Hugs&Kisses from The Mirunettes!