Tabara de limba Engleza Edinburgh – 2017 Mirunette (6)

sdr

Dragi parinti, iata-ne aflati la finalul aventurii noastre scotiene! Tabara din Scotia a insemnat 2 saptamani foarte frumoase in care am vazut locuri minunate, am creat amintiri deosebite si am legat prietenii care cu siguranta vor dura foarte mult timp de acum incolo!

Sa revenim la jurnalul zilnic al taberei – miercuri dupa-amiaza am avut de ales intre sporturi in campus si timp liber in oras – va puteti imagina ca toata lumea a vrut sa exploreze centrul orasului pe cont propriu, fie ca a fost vorba de o vizita la muzeu, o ultima sesiune de cumparaturi sau pur si simplu o plimbare prin Princes Street Gardens. Ne-am intors in campus in timp util pentru a exersa din nou dansul scotian Ceilidh – deja unii dintre noi suntem la nivel avansat 🙂

Joi, dupa cursurile de limba engleza si masa de pranz, ne-am indreptat din nou spre centru. De data aceasta obiectivul de vizitat a fost The Georgian House – o casa tipica din epoca georgiana, restaurata si transformata in muzeu. Am putut descoperi aici cum se traia in epoca georgiana – perioada in care orasul Edinburgh s-a dezvoltat si si-a capatat identitatea pe care o are si astazi! Ne-am intors in timp pentru cina si pentru activitatile de seara, unde am avut de ales intre Zumba si Lateral Thinking Challenge!

Astazi avem ultimele lectii de limba engleza, apoi vom primi diplomele de absolvire, precum si un raport detaliat din partea profesorilor din care vom afla care sunt punctele forte ale fiecaruia, dar si ce mai putem imbunatati 🙂 Dupa-amiaza vom urca pe Arthur’s Seat, un fost vulcan care nu mai este activ de foarte mult timp si care se afla practic in centrul Edinburgh-ului, oferind privelisti incredibile asupra orasului si a zonei inconjuratoare. Seara ne intoarcem in campus si vom avea o seara mai relaxanta, ca sa avem timp sa ne facem bagajele si sa ne luam la revedere de la colegii de tabara.

Profitam de aceasta ocazie sa va reamintim ca maine seara ne intoarcem din tabara de la Edinburgh. Zborul KLM Amsterdam-Bucuresti este programat sa ajunga pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) in noaptea de sambata spre duminica, la ora 00:45.

Desi ne-a placut foarte mult in tabara, suntem in acelasi timp nerabdatori sa va revedem si sa povestim experientele pe care le-am trait in Scotia!

Cu drag, The Scottish Squad

Tabara din Scotia - Mirunette 2017

Tabara din Scotia – Mirunette 2017

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos