Tabara de limba Engleza Edinburgh – 2017 Mirunette (5)

Tabara in Scotia - Mirunette 2017Tabara in Scotia - Mirunette 2017

Dragi parinti, stim ca abia asteptati vesti de aici, asa ca ne bucuram sa va tinem la curent cu activitatile noastre din tabara in Scotia!

Luni dupa-amiaza am vizitat Linlithgow Palace – ruinele unui palat aflat la marginea lacului Linlithgow Loch. Aici s-a nascut Regina Maria a Scotiei (Mary Queen of Scots) in 1542. Palatul a fost incendiat in 1746 (posibil dintr-o greseala), ramanand totusi in picioare si oferind o panorama foarte frumoasa asupra zonei inconjuratoare. Pe drumul de intoarcere spre Edinburgh ne-am oprit si in South Quensferry sa admiram podurile construite peste Firth of Forth (fiordul pe malul caruia se afla orasul Edinburgh).

Marti dupa-amiaza am vizitat una din cele mai frumoase zone din Edinburgh: Dean Village si Stockbridge Market – o zona foarte aproape de centrul orasului, dar totodata foarte linistita si cu un farmec aparte. Ca si saptamana trecuta, in ziua de marti vizita este dublata de iPad Challenge – copiii au fost impartiti in echipe, au primit cate un iPad cu o harta a zonei pe care apareau diverse task-uri pe care trebuiau sa le bifeze, iar la final s-a facut un clasament pe puncte. Echipa formata din David, Andreea, Ilinca, Maria si Bogdana a fost pe locul 2, la doar 2 puncte de echipa castigatoare – felicitari! 🙂

Seara ne-am impartit din nou la activitati, profitand si de vremea frumoasa – Military Style Fitness, Zumba si Art Attack au fost optiunile disponibile luni seara, iar marti am avut de ales intre Sports, Swimming si Quiz.

Vom reveni cu ultimele vesti din tabara de la Edinburgh vineri! Pana atunci ne vom bucura de ultimele zile de tabara in Scotia, de care vrem sa profitam la maxim!

Cu drag, The Scottish Squad

Tabara in Scotia - Mirunette 2017

Tabara in Scotia – Mirunette 2017

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos