Tabara de limba Engleza Edinburgh – 2017 Mirunette (2)

Tabara Mirunette Scotia 2017cof

Dragi parinti, revenim cu noi vesti din Scotia!

Vremea a tinut cu noi pana acum, iar primele 2 zile (luni si marti) am avut parte de soare si temperaturi de 20-22 grade, ceea ce i-a facut deja pe cei de aici sa scoata cremele de protectie solara 🙂

Luni dimineata copiii au avut o scurta testare a limbii engleza, apoi o prezentare introductiva in care li s-au amintit regulile din campus, precum si cateva aspecte interesante si stereotipuri despre Scotia. A urmat apoi prima lectie de limba engleza, iar dupa masa de pranz am avut si prima excursie: Tantallon Castle! Se spune ca este cel mai bantuit castel din Scotia, insa noi nu ne-am intalnit cu nicio fantoma – in schimb ne-am bucurat de peisajele incredibile pe care le-am imortalizat in fotografii. Vantul batea foarte tare, insa asta nu ne-a impiedicat sa exploram toate camerele si ruinele castelului.

Pentru activitatile de luni seara, am avut de ales intre „Lateral Thinking Challenge” (jocuri si puzzle-uri logice care trebuiau „dezlegate” de catre copii), „Art” si „Military Style Fitness” pentru cei mai sportivi.

Marti s-a intrat in programul normal de cursuri (orele de limba engleza au loc intre 9:15 si 12:45, cu o pauza de jumatate de ore intre 10:45 si 11:15). Dupa masa de pranz, am mers cu totii in oras pentru a-l descoperi pentru prima oara. Copiii au fost impartiti in grupe de 5 – fiecare grupa a primit un iPad cu o aplicatie care continea o harta si mai multe „check-points” pe care trebuiau sa le bifeze. Astfel au reusit sa exploreze o parte din centrul orasului!

Marti seara am avut de ales intre „Swimming„, „Quiz” si „Drama„. Cativa au mers la inot, iar cei mai multi au participat la Quiz – aici copiii din Romania s-au remarcat si si-au aratat cunostintele in diverse domenii – echipele in care au fost acestia primind premiile 1 si 2!

Astazi vremea a revenit la „normal”: o temperatura mai scazuta si nori care acopera cerul. Insa asta nu ne descurajeaza – suntem pregatiti pentru o noua zi! Dupa cursurile de limba engleza si masa de pranz vom merge din nou in centrul orasului, pe care vom avea timp sa il exploram din nou!

Revenim cu vesti din tabara de la Edinburgh in urmatoarele zile – intre timp, tineti-ne pumnii pentru vreme cat mai buna!

The Scottish Squad

Tabara Mirunette Scotia 2017

Tabara Mirunette Scotia 2017

 

Tabara Mirunette Scotia 2017

Tabara Mirunette Scotia 2017

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos