Tabara de grup limba Engleza – Rider University, New York, America 18 Iul – 1 Aug 2018 (3)

tabara engleza New York America Rider UniversityTabara engleza New York America Rider University

Vă împărtășim impresii din tabara engleza New York America:

Întâlnirea cu New York-ul ne-a lăsat pe toți muți de încântare, mai ales că primele două vizite ne-au pus față în față cu obiectivele simbol ale Americii: Statuia Libertății și zgârie-norii din Manhattan. În prima zi, am făcut o plimbare cu vaporașul, debarcând pe Ellis Island și Liberty Island, unde am savurat și celebra limonadă gigant, servită în cupe ce par a fi flacăra statuii. După ce am admirat Manhattanul de pe insule și de pe apă, în ziua următoare am pătruns în sânul lui, plimbându-ne pe principale lui artere și admirându-l de la al 70-lea etaj al Rockefeller Center. Am fost, așadar, on top of the rock, am comunicat secrete la Whispering Wall în Grand Central, am vizitat singura și cea mai veche catedrală gotică din NY, St. Patrick’s Cathedral,  și, bineînțeles, am făcut shopping pe 5th Avenue.

Pe lângă călătorii, ne-am ocupat și de studiu, toți elevii obținând rezultate foarte bune la testele inițiale se engleză, în baza cărora au fost repartizați în grupe de avansați, sâmbătă având o zi plină, cu cursuri atât înainte, cât și după prânz. Ploaia nu ne-a speriat și ziua de sâmbătă s-a încheiat cu vizita faimoasei Universități Princeton, iar la întoarcere l-am sărbătorit pe aniversatul zilei, Patric. Duminică vom pleca spre Washington, unde alte simboluri americane așteaptă să fie descoperite.

Cu drag, Dana S. – group leader tabara New York Rider University

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Rider University, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

tabara engleza New York America Rider University

Tabara engleza New York America Rider University