Tabara de engleza in Bristol, Anglia, 10-24 Iulie 2018 Mirunette (6)

Tabara de engleza Anglia Bristol Clifton College MirunetteTabara de engleza Anglia Bristol Clifton College Mirunette

Dragi parinti, iata ca am ajuns si in ultimele zile de tabara de engleza Anglia de la Clifton College. Suntem totodata nerabdatori sa ajungem acasa, dar si tristi ca au trecut cele doua saptamani deja.

Pana sa va povestim acasa cum a fost experienta noastra si toate lucrurile deosebite pe care le-am facut aici, va mai spunem si acum cateva. Joi am avut excursia la Cardiff, in Tara Galilor unde am fost impresionați de peisajele de pe drumul pana acolo, dar si de aerul orasului in sine. Am avut un tur cu autobuzul turistic, iar arhitectura cladirilor, in special al Castelului, steagurile arborate cu mandrie peste tot si frumusetea portului ne-a impresionat. Excursia a fost una doar de o dupa amiaza asa ca am incercat sa vedem cat mai mult.

Ziua de vineri am inceput-o cu lectii de Capoeira pentru cei mici si ateliere de confectionat masti de carnaval. Am invatat cateva miscari din acest sport, un dans amestecat cu lupta si ne-am amuzat lipind pene colorate pe mastile noastre sau a celorlalti copii din campus. Cei mari au avut ore dimineata, iar dupa amiaza au participat la lectii de tenis pe teren. Dupa orele de engleza a celor mici am mers cu totii la festivalul Britania unde am mancat pop corn si vata de zahar si am jucat jocuri specifice!

Excursia de ieri de o zi intreaga la Londra a fost cea mai speciala. Am vazut Palatul Buckingham unde am strigat-o pe regina, Houses of Parliament, Science Museum, Big Ben-ul care din pacate e in constructie, Westminster Abbey si London Eye unde am surprins cateva cadre de poze foarte reusite. De asemenea, ne-am bucurat putin si de magazinele lor.

Astazi, duminica, ne pregatim de inca o vizită in Bristol unde ne vom lua ramas bun de la oras. Ziua de maine va fi una incarcata deoarece vom primi la orele de Engleza certificatele de absolvire, vom merge la lectii de samba si tobe si vom încheia seara cu un Carnaval de samba pentru cei mici si disco pentru cei mari.

Cam atat dragi parinti de la noi… asteptam sa va revedem cu drag marti seara (ajungem la ora 20:05) si sa va povestim mult mai multe!

Cu drag, cu soare si cu nerabdare,

Georgiana si Cei 13 Fantastici

Pentru a fi la curent cu ce se intâmplă in tabăra de la Clifton College, puteți accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!