Tabara de engleza in Bristol, Anglia, 10-24 Iulie 2018 Mirunette (5)

Tabara de engleza Clifton College, Bristol, Anglia, 2018 MirunetteTabara de engleza in Bristol, Anglia, 2018 Mirunette

Dragi părinți, salutări din tabara de engleza Clifton College, Anglia!

Ultimele zile au fost pline de activități si avem multe să vă povestim. Luni cei mici s-au distrat la piscină de dimineață înainte de ore și după amiază cei mari au participat la o activitate ce implică realizarea unui colaj de fotografii cu toate momentele petrecute pana acum in tabără. Fetele au dat dovadă de multă creativitate.  Seara am încheiat-o pe scenă, unde am participat la un fashion show cu haine din materiale reciclabile. Cele mai mici fete din grup, dar și cele mai curajoase ne-au reprezentat cu mult curaj.

Marți am inceput ziua cu ore pentru cei mai mari si cu un tur in Bristol pentru cei mici care au cautat Gromits, adica statui ale unor personaje de desene animate reprezentative pentru oraș. Chiar dacă am mers mult pe jos, ne-am distrat si ba chiar am vizitat si un turn intr-unul din parcurile din Bristol și am putut vedea orașul de sus. A meritat! Seara am uitat de oboseală si ne-am jucat împreuna in toboganele gonflabile instalate pe terenul de fotbal.

Vremea ține in continuare cu noi așa că ieri copiii au avut în prima parte a zilei activități sportive cu întreceri, unde spiritul competitiv a ieșit la iveală. Mai ales cel al băieților…Grupa celor mari a participat după clasele de engleză la o lecție de desen, unde s-au relaxat și au socializat cu alți copii internaționali.

Însă nu în ultimul rând, ieri seară a fost cea mai spectaculoasă. Am participat la talent show unde 3 dintre băieții noștri ne-au reprezentat dansând, iar cea mai curajoasă fata cântând pe scenă țn fața mulțimii. Ambele momente au fost extraordinare și suntem nerăbdători ca diseară să aflăm câștigătorii aleși de juriu!

După-amiază plecăm in excursia din Cardiff, iar sâmbătă în mult așteptata excursie de o zi intreagă la Londra!

Ne este dor de voi, însă ne pare rau că mai avem doar câteva zile de tabără.

 

Cu drag, cu soare și multă voie bună,

Georgiana și Cei 13 Fantastici din tabara de engleza Clifton College, Anglia

 

Pentru a fi la curent cu ce se intâmplă in tabăra de la Clifton College, puteți accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!