Tabara de engleza Fort Lauderdale, Miami, America 8-21 iulie 2018 Mirunette (2)

Tabara de grup limba engleza - Fort Lauderdale, Miami, AmericaTabara de grup limba engleza - Fort Lauderdale, Miami, America

Welcome to Miami! Suntem in tabara de engleza din Miami, America.

 

Si in sfarsit am sosit in fabuloasa Florida, iar Miami ne-a primit cu bratele deschise, devenindu-ne casa pentru urmatoarele doua saptamani.

Vacanta noastra de neuitat a debutat cu o vizita la plaja din Fort Lauderdale, unde nisipul alb, apa cristalina a oceanului Atlantic, sporturile acvatice si atmosfera efervescenta ne-au captivat.

Aventura noastra a continuat cu o croaziera pe canalele din Fort Lauderdale, supranumita „Venetia Americii”, prilej in care am putut admira privelisti de neuitat si vilele impresionante ale vedetelor din USA.

Visul nostru american a insemnat si participarea noastra la un meci de baseball electrizant si inca o zi pe una din cele mai frumoase plaje din Miami, Miami South Beach.

Stay tuned! Visul american continua…

 

Group Leaders Adela M. & Catalina G

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Miami, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!