Tabara de Engleza Dublin, Irlanda, 30 iul – 13 aug 2017 Mirunette (2)

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara din Irlanda. Călătoria spre Dublin s-a desfășurat ok și am fost întâmpinați la aeroport seara târziu de unul dintre membrii staff-ului, Kate, care ne-a repartizat camerele și ne-a dat packed lunch pentru seara respectivă. Astfel, în jurul orei 1.30 a.m. toți copiii mâncaseră și se acomodaseră cu noile lor camere, care sunt pe placul tuturor.

Luni de dimineață am mers la micul dejun și ulterior ne-am pregătit să mergem într-o excursie la Kilkenny, mic oras pitoresc tipic irlandez. Odată ajunși, am realizat un scurt tur al orașului, care a inclus doua catedrale vechi și una dintre cele mai vechi berării din Irlanda.

Ulterior am vizitat castelul Kilkenny, si copiii au aflat o serie de lucruri interesante despre istoria orașului si a familiilor celor mai bogate de aici, care i-au influențat istoria. Înainte de întoarcerea în Dublin copiii au avut și cca 2 ore jumătate de timp liber, si au profitat de ocazie pentru a cumpăra suveniruri tipice irlandeze și jucării.

Vremea a fost schimbătoare pe tot parcursul zilei, alternând între soare și ploaie – ceea ce va fi probabil caracteristic pentru șederea noastră aici 🙂

Odată reîntorsi la Dublin, copiii au luat cina – tradiționalul „Fish and Chips”, si după puțina odihna, am înfruntat cu toții o aversa torențială pentru a ajunge la discoteca. După câteva ezitari, majoritatea grupului nostru s-a alăturat grupului de elevi italieni care au fost cu noi și in excursie pentru a face o discotecă cu adevărat animata.

Mâine după micul dejun copiii vor fi testați, iar de miercuri vor începe cursurile propriu-zise.

Campusul este frumos, cu multe pajiști și mici lacuri frumos amenajate, iar cazarea este aproape de cantina și de meeting point pentru activitățile noastre.

Revenim cu vesti din tabara din Irlanda in zilele urmatoare!

Iulia M & Andreea D – group leaderi tabara Dublin

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Dublin, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara din Irlanda Mirunette 2017

Tabara din Irlanda Mirunette 2017