Tabara de engleza Dublin, Irlanda 1-15 iulie 2018 Mirunette (2)

Dragi parinti,

Prima saptamana din tabara din Dublin este aproape pe sfarsite. Va vine sa credeti? Copiii au avut dimineata orele de engleza de la 9.00- la 13.00, cu o pauza de 30′ (10.30-11.00).

Grupele pentru cursurile de limba engleza au fost formate in urma unei testari scrise si orale. Au fost repartizati la grupe de B1, B2 si B2-C1.(de la intermediate catre advanced).

In fiecare dupa-amiaza, copiii au participat la activitati sportive sau au vizitat orasul Dublin. Ne-au impresionat foarte mult St. Patrick’s Cathedral, Grafton Avenue, O’Connell Street si zona Temple Bar. Va lasam si pe voi sa va bucurati de frumoasele obiective din pozele pe care vi le-am trimis.

Serile au fost foarte distractive, iar copii au luat parte la activitati precum: dodgeball, karaoke, quiz, video making, world cup.

Vremea este surprinzator de frumoasa. Speram sa o tina tot asa.

Planuim sa vizitam Galway si Kilkenny, doua orase pitoresti. Suntem nerabdatori sa ne facem cat mai multe amintiri si multe poze.

Tinem legatura pentru zilele ce urmeaza!

Cu drag din Dublin,

Claudia, Irina &  companyy  ?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Dublin, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!