Tabara de engleza Clifton, Bristol, Anglia 10-24 Iulie 2018 Mirunette (3)

Tabara de engleza Clifton, Bristol, Anglia MirunetteTabara de engleza Clifton, Bristol, Anglia 2018 Mirunette

Dragi părinți,

 

Va scriem din nou de sub soarele strălucitor din Anglia. 🙂

Excursia la Bath de ieri dupa-amiaza a fost pe placul copiilor si toata lumea s-a simtit bine vizitând orasul. Mai întâi am vazut punctele importante din Bath in autobuzul turistic si ne-au impresionat clădirile lor si in special mareata Catedrala din Bath. De asemenea, ne-am plimbat pe străzile orașului si am cumpărat suveniruri din prima noastra excursie din tabara de la Clifton. Seara s-a incheiat cu un meci de fotbal pe cinste intre copii internaționali si staff. Unii am jucat, iar unii am facut galerie pentru cei mai curajoși.

Astazi de dimineata am luat micul dejun impreuna, iar restul zilei a fost una speciala. Cei mari au mers la ore cu copiii internationali si au participat dupa amiaza la activitati, unde au creat brățări si cosmetice. Iar cei mici s-au distrat in vizita la Grădina Zoologică! Acolo am facut multe poze si am incercat sa gasim toate animalele… noi zicem ca am reusit. Apoi, de dupa amiaza cei mici si-au aflat clasele si au facut cunostinta cu profesorii si colegii pentru urmatoarele zile. Seara s-a incheiat cu o petrecere in casa,unde una dintre fetele din China ne-a invitat la aniversarea ei. I-am cântat La multi ani in romana si acesta a fost un cadou special. După aceea, am ales sa incheiem seara pe terenul de tenis, ca mai tarziu sa ne pregătim pentru excursia de maine la Oxford.

 

Va îmbrățișam,

Georgiana si Cei 13 Fantastici

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Clifton College, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

 

Tabara de engleza Clifton, Bristol, Anglia Mirunette

Tabara de engleza Clifton, Bristol, Anglia 2018 Mirunette

Tabara de engleza Clifton, Bristol, Anglia Mirunette

Tabara de engleza Clifton, Bristol, Anglia 2018 Mirunette