Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette (2)

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 MirunetteTabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Dragi parinti,

Cambridge team revine cu noutati din tabara de limba engleza de la Ridley Hall.

Luni a fost o zi importanta pentru noi,am inceput prin a da testul de limba engleza de care ne temeam cel mai mult. Nu va speriati,am trecut cu brio de el si ne-am dat seama ca trebuie sa avem mai multa incredere in noi pentru ca suntem chiar buni la limba engleza! 🙂 Primul curs a fost pentru a ne cunoaste colegii de clasa,am vorbit fiecare cate putin despre noi si despre ce ne place sa facem. Cum ne place noua sa spunem, „easy peasy”, insa stim ca de maine trebuie sa ne concentram si sa fim atenti la ore.

Dupa cursuri, staff-ul ne-a dus intr-o plimbare prin Cambridge,unde ne-a prezentat cateva din cele 31 de colegii din structura universitatii.

Printre cele vizitate se numara si King’s College, Trinity College si St John’s College.

Ne-am putut bucura si de timp liber,astfel ca am ales sa mergem la shopping. Suntem in cautare de ochelari de soare,adidasi,hanorac Cambridge, dar bineinteles,nu uitam sa luam ceva si pentru cei dragi de acasa. 🙂 Seara s-a incheiat cu o memorabila plimbare pe raul Cam,punting-ul fiind activitatea asteptata de noi toti. Am avut noroc de un student foarte de treaba,care nu numai ca ne-a plimbat,dar a si vorbit cu noi despre viata de student, ne-a dat sfaturi pentru admitere,pe ce sa punem accent daca vrem sa fim acceptati la o scoala din Marea Britanie si am putut chiar sa aflam si parerea lui despre situatia tarii,de la Brexit,politica actuala si cum vede el ca va evolua totul. Pe scurt,nu ne-am plictisit deloc!

Marti am inceput ziua aici la Cambridge, cum nu se putea mai frumos, sarbatorindu-l pe Darius,caruia ii dorim un sincer La multi ani, multa sanatate,fericire si o viata plina de realizari!

O zi de nastere fara tort este incompleta asa ca am avut parte si de un super tort de ciocolata care a fost delicios.

Dupa cursuri am mers la activitati unde am avut de ales intre a juca badminton, a merge la punting, tie dye si mug making. Ne-am distrat la tie dye,unde am invatat cum sa facem un model inedit pe un tricou alb,simplu. Rezultatul il puteti vedea in poze. 🙂 Da, nu aparem toti in poze, pentru ca unii au ramas la cursurile intensive de limba engleza,altii au fost din nou la punting,insa toti am avut ceva de facut.

Dupa cina ne-am pregatit pentru disco night!  Nu am fost gata chiar la timp,pana ne-am ales tinuta,parul nu statea cum trebuie,accesoriile trebuiau alese cu grija,dar odata inceputa petrecerea,am profitat la maxim! Nu va putem arata multe poze pentru ca nu ne place sa dansam cand suntem fotografiati sau filmati dar atmosfera a fost mai mult decat frumoasa.

Daca nu primiti vesti de la noi prea des nu va faceti griji,inseamna ca ne distram atat de bine in tabara de limba engleza,incat nu ne dam seama cand trece timpul.  🙂

Keep in touch!

Hugs&Kisses from the Cambridge team!

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette