Tabara de Engleza Cal State Univ, Las Vegas 2017 18 Iul – 01 Aug Mirunette (1)

Dragi parinti,

Am ajuns cu bine in Las Vegas dupa un drum destul de lung si obositor, dar de azi ne-am intrat in ritm si incercam sa tinem pasul cu programul incarcat al taberei de limba engleza de la Los Angeles !

Dimineata a inceput cu cativa stropi de ploaie (ne-a luat putin prin surprindere pentru ca nu ne asteptam la averse in desertul Mojave 🙂 ) astfel ca vizita programata in prima parte a zilei pentru Hoover Dam amanata pentru dupa-amiaza iar dimineata dupa micul dejun am fost cu totii la Las Vegas Premium Outlets pentru a face cateva cumparaturi.

Dupa scurta sesiune de shopping ne-am strans pentru a face fotografii cu faimosul semn “Welcome to Fabulous Las Vegas” apoi am mers direct la Hard Rock Café, care a fost foarte apreciat.

Dupa-amiaza foarte calduroasa si insorita am petrecut-o la Hoover Dam – o constructie grandioasa si de mare importanta in istoria Statelor Unite ale Americii. La momentul finalizarii lui in anul 1935 era cel mai mare baraj din lume si in acest moment furnizeaza energie electrica pentru 1.3 milioane de oameni. Peisajul cu adevarat deosebit a fost putin umbrit de soarele arzator, astfel ca ventilatoarele puse la dispozitie vizitatorilor pentru a se racori au fost la mare cautare :).

La intoarcerea in Las Vegas prima oprire a fost la hotelul The Venetian, o minunatie arhitecturala cu canale cu apa, gondole asemenea Venetiei si incaperi cu tavan ce imita perfect cu cerul. Seara am petrecut-o pe The Strip, locul unde se regasesc toate hotelurile si casinourile faimoase, si am vizionat minunatele spectacole de foc apa si lumini de la hotelurile Mirage si Bellagio.

Maine dimineata pornim la drum foarte devreme, imediat dupa micul dejun, cu destinatia Grand Canyon! Abia asteptam sa il vedem, fiind considerat unul din cele 7 minuni naturale ale lumii. Tineti-ne pumnii sa fie senin si sa avem vreme frumoasa 🙂

Maine seara dupa vizita la Marele canion ne vom indrepta spre Kingman, Arizona apoi vom innopta la un alt hotel pentru a ne fi mai usor sa ajungem vineri la Los Angeles – California State University.

Va lasam sa va bucurati de fotografii si revenim cu vesti in scurt timp.

Group Leaders & The Mirunettes!

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Los Angeles 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!