Tabara de engleza 3 Capitale UK 1-15 august 2017 Mirunette (4)

Tabara limba engleza 3 Capitale UK 2017 MirunetteTabara limba engleza 3 Capitale UK 2017 Mirunette

Dragi parinti, revenim cu vesti proaspete din tabara de limba engleza 3 Capitale – iata-ne la finalul sederii in Edinburgh, capitala unde am stat cel mai mult dintre cele 3 incluse in programul acestei tabere de grup 🙂

In ultimele 3 zile copiii au avut cursuri atat dimineata, dupa micul dejun, cu o pauza de gustare, cat si dupa amiaza. O parte din activitati au fost desfasurate in campusul Universitatii Heriot-Watt, unde am fost cazati.

Astfel, in ultimele zile am fost actori in propriul film, am vizitat Edinburgh Castle si Royal Mile, copiii au lucrat la proiect interactionand cu oameni de pe strada, am fost la circ la un spectacol in cadrul festivalului ce are loc zilele acestea la Edinburgh (Fringe).

Sederea in campusul universitar si in capitala Scotiei a fost placuta iar acum suntem acum in drum spre Lake District. Vremea nu putea fi mai frumoasa 🙂

Revenim cu vesti cat mai curand,

Gabriela C (group leader) si trupa de 7 Mirunettes ?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Anglia, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara limba engleza 3 Capitale UK 2017 Mirunette

Tabara limba engleza 3 Capitale UK 2017 Mirunette