Tabara de engleza 3 Capitale UK 1-15 august 2017 Mirunette (3)

Tabara limba engleza 3 Capitale Mirunette EdinburghTabara limba engleza 3 Capitale Mirunette Edinburgh

Dragi parinti, revenim cu vesti proaspete din tabara – am ajuns deja in Edinburgh, a doua capitala din cele 3 aflate in program 🙂

Dupa testare, copiii au fost impartiti in trei grupe. Astazi au inceput cursurile de limba engleza si sunt incantati de ceea ce descopera. In prima seara, pt ca am intarziat pe drum din cauza traficului, plimbarea prin Edinburgh a fost inlocuita cu o vizionare de film si bridge building – copiii putand alege activitatea la care doresc sa participe.

Sambata dupa amiaza am fost la Arthur’s Seat – un fost vulcan (stins in acest moment) aflat practic in centrul orasului Edinburgh si de pe varful caruia se pot admira privelisti extraordinare asupra intregului oras.

Tin sa mentionez profesionalismul, implicarea, seriozitatea si rabdarea tuturor celor implicati in program si mai ales a celor doi tour guides: Mr. Tom and Miss Matilda. Conditiile de transport, cazare, masa sunt excelente. Nimeni nu s a plans de absolut nimic. Suntem sanatosi, nu am avut nicio intamplare neplacuta si speram ca nu vom avea 🙂 Vremea se pare ca tine cu noi: soare si vreme placuta mai tot timpul, cu scurte perioade de ploaie care nu ne au ingreunat deplasarile, dupa cum cred ca puteti vedea si in fotografiile din tabara.

Salutari din departari!☺

Cu drag,

Gabriela C (group leader) si trupa de 7 Mirunettes ?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Anglia, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara limba engleza 3 Capitale Mirunette Edinburgh

Tabara limba engleza 3 Capitale Mirunette Edinburgh