Tabara de Engleza Cal State Univ, 18 Iul – 01 Aug 2017 Mirunette (3)

Tabara de Engleza Cal State Univ, Las Vegas 2017 18 Iul - 01 AugTabara de Engleza Cal State Univ, Las Vegas 2017 18 Iul - 01 Aug

Dragi parinti,

In tabara de la Los Angeles timpul se scurge in cu totul alt ritm si cu greu ne vine sa credem ca a trecut deja o saptamana. Am vazut o multime de locuri minunate, ne-am facut prieteni noi, si abia asteptam sa vedem ce ne asteapta in zilele urmatoare.

Ziua de duminica am inceput-o cu o vizita la Getty Museum ce gazduieste o impresionanta colectie de picturi, sculpturi, manuscrise si alte forme de reprezentare a artelor vizuale (desene, fotografii etc). Urmatoarea oprire a fost Venice Beach unde abia asteptam sa incercam apa. Cei care nu au dorit sa stea la plaja au avut ocazia sa asiste la diverse show – uri ce se desfasurau pe plaja – skate park, dansatori role si muscle beach fiind cele mai populare.

Din Venice Beach am pornit direct spre Santa Monica, unde am avut ceva mai mult timp liber pentru plaja sau shopping (sau ambele J). Santa Monica este un oras incantator, cu multe optiuni de petrecerea a timpului liber astfel ca era inundata de turisti. Cu greu ne-am facut drum printre ei pentru o fotografie de grup cu celebrul semn ce marcheaza capatul Route 66 – celebra sosea ce strabate 8 state americane.

Saptamana aceasta a inceput cu inca o iesire de o zi intreaga, la California Science Center, LA Farmer’s Market & The Grove, Dowtown Los Angeles bus Tour, incheiate cu timp liber la Huntington Beach si focuri de tabara 🙂

Tabara de Engleza Los Angeles, Las Vegas 2017 18 Iul - 01 Aug

Tabara de Engleza Los Angeles, Las Vegas 2017 18 Iul – 01 Aug

Azi a fost o zi de relaxare, astfel ca am stat in campus sa ne incarcam bateriile. Cursurile de limba engleza s-au desfasurat atat dimineata cat si dupa-amiaza, iar dupa aceea am avut cu totii timp liber sa mergem la piscina, la game room, sau sa participam la sporturi precum fotbal si volei.

Va lasam cu drag sa vizionati ultimele fotografii din tabara, si revenim cu noutati cat de curand!

Cu drag,

The Mirunettes

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Los Angeles 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!