Tabara Anglia – Queen Mary University, Londra

Dragi parinti,

Londonezii nostri de la Queen Mary incep un nou an scolar.

Rasfatul din tabara a trecut si ne apropiem cu pasi repezi spre o alta etapa a vietii de scolar.Unii trec de la invatamant primar la cel de gimnaziu , altii de la cel de gimnaziu la cel de liceu sau trec pur si simplu doar o treapta mai sus in parcursul lor scolar.

Dorim sa le transmitem succes si minte limpede astfel incat sa reuseasca sa va aduca cele mai mari bucurii prin rezultatele lor.

Speram ca va vor  convinge sa va ganditi  ca merita efortul dvs. de a le oferi si vara viitoare o tabara cel putin la fel de frumoasa ca cea din vara aceasta.

Ne este dor de ei si de momentele noastre frumoase traite cu atata bucurie acolo!!!

Londra inca plange dupa noi , Big Ben sigur nu mai anunta ora exacta , Tamisa e involburata  ca nu mai facem noi plimbari , Tower Bridge nu mai functioneaza sigur,…… bijuteriile de la  de la Tower of London asteapta sa fie slefuite, metroul sigur ne asteapta in statia de la Mile End……Thorpe Park e…fara viata in lipsa noastra, si tot asa putem continua cu Madame Tussauds, London Eye ..aaaaaaaaa   si nu mai spunem de OXFORD STREET….inca are reduceri……ce sa mai zicem ……in Londra nimic nu mai e la fel fara inimosii ei londonezi.

Ii adoram pe copiii dvs. si va spunem ca ar fi bine sa nu ii lasati singuri pe strada ……. nu credem ca ii veti gasi usor.

Dar daca se va intampla sa se rataceasca ……………..siguuuur ii gasiti la noi in echipa.

Va imbratisam cu dragoste , cu respect si cu multa admiratie pentru sustinerea pe care le o acordati dragilor nostri londonezi.

 

Hugs and kisses,
The group leaders