Studii in strainatate – vesti de la o eleva fericita!

Studii in strainatate

Consilierea pentru studii in strainatate la scoli, licee si universitati este o parte fundamentala a activitatii noastre. Studiul intr-o tara straina este un pas foarte important, iar a fi alaturi de voi in indeplinirea acestui vis ne aduce in fiecare an satisfactii enorme. Ne bucuram cand elevii pe care i-am indrumat isi gasesc locul binemeritat in institutii prestigioase si cand impartasesc cu noi impresiile acestei experiente.

De aceea, ne-a emotionat primirea acestui mesaj de la Ioana:

Buna ziua!

Va trimit acest email pentru a va multumi pentru oportunitatea de a studia la J.L. College in Anglia.

Primul an a decurs foarte bine. Sunt foarte multumita de parcursul meu academic si simt ca experienta de pana acum m-a ajutat sa ma dezvolt atat intelectual cat si personal.

Colegiul m-a sustinut foarte mult pe parcursul acestui an, ajutandu-ma de cate ori a fost nevoie. Cursurile chiar m-au ajutat sa imi dezvolt gandirea stiintifica, dar si partea practica ce lipsea din educatia romana. Imi doresc ca anul viitor sa aplic la Oxford, iar colegiul mi-a oferit cursuri si training-uri cu oameni cu experienta in domeniu.

As recomanda cu drag si altor persoane sa urmeze aceasta cale. Mi-ar placea foarte mult daca ati putea sa organizati concursul si anul acesta, pentru ca mai multi copii sa beneficieze de avantajul pe care l-am avut eu.

Va multumesc foarte mult,

Ioana

Daca va doriti sa plecati sau sa va trimiteti copiii la studii in strainatate, fie ca e vorba de boarding schools sau de licee si universitati, consilierii nostri dedicati va stau la dispozitie. De la alegerea scolii sau a universitatii, pana la sprijinul pe tot parcursul procesului de aplicare, specialistii Mirunette Education va vor fi alaturi pentru a lua cele mai bune decizii si pentru a va maximiza sansele de succes.