Poze Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 4)

Miercuri, 09.07.2014

Salutare, dragi prieteni!

Stim ca vi s-a facut deja dor de noi asa ca avem de gand sa continuam seria povestirilor noastre. In ciuda vremii de afara, respectiv a ploii care nu se mai dadea dusa, ziua de azi a fost superba! Am mers cu trenul pana in Aschaffenburg si am schimbat chiar de 2 ori pana acolo, noroc ca la nemtii totul e perfect sincronizat, asa ca doar coboram dintr-un tren si ne urcam in celalalt. Am descoperit acolo un orasel cochet si primitor. Daca si vremea ar fi tinut cu noi, cu siguranta am fi descoperit si mai multe lucruri interesante.

Cel mai asteptat moment al zilei a fost sesiunea de shopping. Am fost dusi intr-un mall si am avut la dispozitie 2 ore pentru a ne cumpara cate ceva sau pentru a privi pur si simplu. Pentru majoritatea partea cu privitul nu a prea fost o varianta, judecand dupa pungile pline. :))

Ne-am intors chiar inainte de cina, obositi dar entuziasmati. Dupa ce am mancat au urmat activitatile de seara. Am jucat ” Loveste supraveghetorul”, joc la care toti copiii isi imaginau ca ii vor lovi la propriu pe supraveghetori. Trebuie sa recunosc ca au fost dezamagiti in acest sens. De fapt au avut loc o serie de joculete pe care copiii le jucau impotriva supraveghetorilor. Daca la final castigau copiii, primeau 15 minute in plus la seara de disco. A fost egalitate…insa toti s-au distrat pe cinste

Pentru ca seara isi facuse deja simtita prezenta, am mers la dus si apoi la culcare. Cei mici au primit si o runda bonus de povesti, ca in fiecare seara, drept recompensa pentru curajul de a pleca asa departe fara parinti.

Acum gata cu scrisul! Maine ne asteapta noi aventuri! 🙂

Iti doresti o tabara in Germania? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.