Poze si mesaj tabara Cambridge (5)

Asa cum am promis, revenim cu mai multe fotografii de vineri (activitatile de dupa-amiaza), dar mai ales din week-end, din timpul vizitelor in Londra!

Vineri a fost o zi frumoasa, astfel ca dupa cursurile de engleza si masa de pranz, majoritatea copiilor au ales activitati desfasurate in aer liber: Tennis, Baseball, Lawn Games sau Cream Tea).

Sambata dimineata a fost prima excursie inclusa in program: am vizitat Londra, unde programul a cuprins un Walking Tour in care am putut vedea Trafalgar Square,10 Downing Street (resedinta primului ministru) si Big Ben si Parlamentul, precum si oportunitatea de a vizita National Gallery (aflata chiar in Trafalgar Square) si timp liber pentru cumparaturi in Covent Garden.

Duminica, la propunerea noastra si acceptul copiilor din grup, am mers pe cont propriu (doar grupul din Romania) inca o data la Londra, unde prima oprire a fost la Tower of London si Tower Bridge. Ne-am bucurat apoi de o vizita la celebrul muzeu al figurilor de ceara (Madame Tussaud’s), urmand o plimbare pana la Buckingham Palace si apoi mai departe, prin St James Park, spre Westminster Abbey.

Urmeaza a doua saptamana de cursuri si activitati, iar sambata vom merge in a doua excursie inclusa in program, la Windsor Castle!

Va vom tine la curent cu activitatile de saptamana aceasta in urmatoarele mesaje de pe blogul nostru!

Cristian si Alina, group leaderi tabara Cambridge 12-26 august