Noutati de la Ducesele Ducelui de York :)))))

Dragii nostri,

Stim ca v-a fost dor sa ne vedeti :); suntem meeega antrenati in tot felul de activitati aici la Duke of York’s School, astfel ca abia izbutim sa respiram si seara tanjim dupa iubitul nostru pat :))): dimineata, dupa micul dejun, incep orele de lb. Engleza, 3 reprize la numar 🙂 cu prima pauza de 15 minute si a doua, pauza de pranz; apoi avem 30 minute free time in care fugim rapid sa ne schimbam pentru activitatile de dupa-amiaz care se desfasoara in 2 sesiuni; evident fiecare seiune e diferita, adica nu facem aceeasi activitate de 2 ori. Ziua „de lucru” se termina la ora 17, cand avem, in sfarsit putin respiro pana la 18:30 cand e cina… si imediat dupa cina sunt activitatile de seara, dupa care, in jur de ora 9, 9:30 ne impartim in case. Pana la 10:15, cand se striga „lights out” avem ragaz sa ne punem pijamalele si sa ne spalam, desi, va marturisim ca nu multi apucam ora asta si suntem pe taramul viselor de ceva vreme :))).

De ieri am inceput saptamana in forta la cursurile de Engleza. Ne place mult :D… mai facem nazuri ca sunt oleaca multicele :), dar profesorii merita efortul si implicarea noastra pentru ca fac orele atat de amuzante si interesante. Ca nivele de cunoastere, Mara si Teodora sunt la Upper-Intermediate, Julie este la Pre-Intermediate, iar Andreea, Ioana si Elena la Advanced level.

Activitatile ne stooorc de puteri si savuram fiecare moment – ieri am fost la swimming si biking (dupa care am asteptat lihnite cinaaa :)) ), astazi la badmington, adventure, unde a trebuit sa gasim o sumedenie de lucruri din imrejurimile campusului – un fel de treasure hunt, table tenis siiii cookery (unde ne-am pus la bataie abilitatile de gospodine :)) ).

Desigur, nici activitatile de seara nu se lasa mai prejos. Aseara ne-am distrat copios la International Quizz, unde am avut tot felul de probe distractive: de la intrebari de cultura generala, pana la probe de recunoastere a unei melodii sau a unui personaj… in plus, am asistat si la un real show din partea staff-ului care ne-a intretinut atmosfera cu multa miscare si dans :)). Asta-seara am invartit ruleta si am jucat cartile la Casiinooo Nightt!!! 😀

Nu in ultimul rand, am promis fotografii cu casuta noastra provizorie de aici, asa ca ne gasiti la adresa de mai jos :).

Centenary House, unde stau Andreea, Ioana, Teo, Emi si Julie 🙂

Mult indragita noastra cantina… yuuummyy :))

Adorabila si colorata casuta Marlborough, unde locuiesc Diana si Mara 🙂

Stati cu ochii pe noi :),
Diana & Duke’s Duchesses 😛