Mirunette sustine tinerele talente!

„Creeazã un remake de 60 de secunde a unui film celebru, înscrie-l în competiție și poți sa ajungi la Londra, alãturi de actori de la Hollywood!” asa a sunat provocarea ce a determinat-o pe Miruna Pavoni (arhitect) sa isi puna creativitatea la incercare!

„Impreuna cu niste prieteni am facut un scurtmetraj pe care l-am inscris la acest concurs, insa avem nevoie de voturi pentru a merge la finala de la Londra!” ne povesteste cu entuziasm Miruna.

„Am ales sa facem un remake pentru Anna Karenina (2012), realizand o parodie la adresa presiunii societatii in viata personala… Am creat astfel o paralela intre povestea Annei si ceea ce se intampla in zilele noastre (de aici si referinta Facebook).

Pe scurt, daca pentru Anna sinuciderea a reprezentat solutia evadarii, „alternativa contemporana” de a iesi de pe Facebook sugereaza moartea la nivel social! :)” explica Miruna sinopsisul scurtmetrajului de 60 de secunde.

Un film de: Miruna Pavoni
In roluri principale: 
Ana Nicolescu (Anna Karenina) 
Peter Fazakas (Alexei Karenin/ Vronsky)

Jameson Empire Done in 60 Seconds – DISS 2013

Noua ne-a placut scurtmetrajul, asadar, haideti sa o sustinem si noi pe Miruna, dand LIKE pe YOUTUBE! 

Atentie! Este foarte important ca Like-urile sa se inregistreze pe YouTube, aceasta fiind 50% din evaluare. Vezi detalii in imaginea de mai jos:

Cum sa votez acest filmulet?


Dati vestea mai departe! Sustineti impreuna cu Mirunette tinerele talente!