Mesajul group leaderului din tabara de vara UCL Londra, iulie 2012

Hello all from UCL!
 
Am ajuns azi cu bine si suntem foarte entuziasmati de tot ceea ce ni se intampla!
 
Drumul a fost exceptional, am avut o mica intarziere dar pana la urma am ajuns cu bine. Am fost preluati si am primit cupoanele de masa asa ca am pornit sa mancam, apoi seara am avut movie night cu ultima parte din Harry Potter. 
 
Azi au dat testul si astepam rezultatele, iar eu dimineata am fost la intalnirea Group Leader-ilor si am modificat unele activitati. Astfel: am platit travel card pentru prima saptamana, duminica am luat ca optionala Thorpe Park, London Eye seara si incercam si un musical Wicked. La toate se adauga si deposit de 20 lire. Sper ca saptamana viitoare sa fie totul mai ieftin…. ca a cam venit ca un soc pentru ei….totalizand peste 100 GBP.
 
In dupa-amiaza aceasta am facut primul walking tour prin Londra, pe o ploaie sanatoasa, dar a fost ok, am avut geci si umbrele si ne-am descurcat. Erau non-stop cu zambetul pe buze, asa cum vedeti si din poze. Cazarea este buna, fara probleme majore, iar mancarea este asa cum o stie toate lumea deja, dimineata toast, croissants, la pranz: pizza, burgers, chips, seara: carne, orez, fasole etc.
 
Spor!
Elena (group leader tabara de vara UCL – Londra)