Mesaje din tabara de vara Oxford 17 – 31 iulie 2011. Group leaderul ne scrie. Impresii din tabara

Buna ziua!

Suntem bine si am ajuns sanatosi! Copiii s-au cazat si cred ca sunt multimiti de camere, azi au avut si testele de plasare si de maine vor incepe cursurile efectiv. Le voi cere si feedback pentru cursuri maine seara. Am stabilit si activitatile pentru saptamana aceasta, iar excursia optionala am ales sa fie la Cambridge, si vom merge si la pationar, poimaine seara. Am fost azi si in walking tour prin Oxford, este grozav, si si-au mai luat chestii, de genul cartele sau adaptoare.

Le-am facut si poze pe care o sa ti le trimit zilele astea, ca sa fie cat mai multe! 


Buna ziua!

Am ajuns cu bine in tabara, ieri dupa amiaza, ne-am cazat si suntem bine. Mancarea este buna, baietii se cam plang ca este cam putina, insa este foarte bine! Azi au avut si testul de plasare si abia acum am aflat rezultalele si grupele din care fac parte, maine au primele cursuri si le voi cere feedback! Tot azi am fost si in walking tour prin Oxford (care este SUPERB) si si-au mai cumparat una alta. Camerele sunt dragute, eu am nimerit-o pe cea mare!

Am strans si pasapoartele si banii de depozit, am stabilit si excursiile optionale si programul pentru saptamana aceasta. Vremea este tipi britanica, acum ploua si este foarte frig, acum este cald si transpiram.

In concluzie suntem foarte bine si speram sa ramanem asa!


Elena (Group Leader Tabara de Vara Oxford)