Mesaje de la parinti. Tabara Clifton. 19 iulie – 2 august 2011

Buna ziua,
In primul rand vreau sa multumesc atat echipei Mirunette, Doamnelor profesoare Alina P. si Ancuta D., cat si intregului Staff de la Clifton College.
Cu totii, ati dat dovada ca sunteti cu adevarat profesionisti.
Aaron a venit foarte incantat din aceasta tabara, si ma bucur ca a avut sansa de a castiga experienta alaturi de acesti oameni minunati.
Am inteles ca programul a fost unul extrem de incarcat, cu activitati de toate tipurile, care i-au ajutat pe copii sa-si dezvolte atat logica, creativitatea, spiritul de echipa, deschiderea catre nou, cat si imbunatatirea considerabila a cunostintelor de limba engleza.
Doamnele profesoare s-au ocupat intr-un mod exemplar de copii (si stiu ca nu le-a fost usor), iar intregul staff de la colegiu, a facut tot ce le-a stat in putinta ca acestor copii sa nu le lipseasca nimic, si sa-i vada bucurosi si multumiti de absolut tot programul care-l desfasurau acolo.
Iar echipa Mirunette, inca de la stadiul de ofertare si pana la sosirea copiilor ati dat dovada de o foarte buna organizare, ne-ati ajutat pas cu pas sa trecem peste emotiile pe care orice parinte le are, punandu-ne la dispozitie materialele de informare, de pregatire a copiilor.
Cu asemenea profesionisti, nu am avut nici un dubiu, ca obiectivele acestei tabere nu vor fi atinse.
Inca o data va multumim pentru tot ce ati facut cu totii pentru copii.
Felicitari pentru felul in care stiti sa va desfasurati activitatea.
O zi buna,
Marilena P., mama lui Aaron.